You are currently viewing “Simona Halep prinsă într-o nouă controversă: Dezvăluiri șocante după semnarea noului contract de către Mouratoglou”

“Simona Halep prinsă într-o nouă controversă: Dezvăluiri șocante după semnarea noului contract de către Mouratoglou”

Simona Halep s-a trezit într-un nou scandal. Numele campioanei din România a fost în prim-plan după ce controversatul Patrick Mouratoglou, fostul ei antrenor, și-a găsit un nou angajament. Tehnicianul a fost aspru criticat.

Rennae Stubbs, o antrenoare de tenis din Australia, amintește de suferințele prin care a trecut Simona Halep. Ea a reacționat aspru după ce Patrick Mouratoglou și-a găsit un nou angajament cu Naomi Osaka.

Simona Halep a trecut prin multe dificultăți

Stubbs a reamintit cum Mouratoglou i-a distrus cariera campioanei din România. Totuși, australianca nu s-a oprit aici. Ea a spus că nu-l consideră pe acesta un tehnician bun, susținând că nu a contribuit cu nimic la cariera de succes pe care a avut-o Serena Williams.

Ea subliniază că orice antrenor ar fi putut atinge performanțe alături de jucătoarea de tenis americană.

Antrenoarea de tenis din Australia a oferit mai multe informații, potrivit publicației Sportskeeda.

„Aș spune că există mulți antrenori care ar fi putut face o mare diferență în viața Serenei Williams. Când el a preluat-o, ea era într-o ușoară perioadă de declin. Dar oricine cu cap știe că fiecare jucător trece prin astfel de perioade. Cineva la fel de bun ca Serena avea să își revină oricum. Este o jucătoare care a ajuns unde a ajuns datorită mamei și tatălui ei. Au ajutat-o să navigheze prin această carieră!

El i-a cam dat peste cap viața Simonei Halep cu aceste acuzații, despre cine a adus acele persoane și a pus acele substanțe în băuturile ei sau orice ar fi fost, iar acum ea a primit o suspendare de doi ani. Nu știu, aș fi puțin precaută să am în jurul meu oameni cu astfel de antecedente!”, a declarat Rennae Stubbs.

Amintim că Rennae Stubbs o antrenoare de tenis din Australia, comentator de televiziune și fost jucător profesionist. Ea a antrenat-o pe Serena Williams pentru o perioadă, dar a lucrat şi cu alte nume celebre, precum Karolína Pliskova, Samantha Stosur sau Eugenie Bouchard.

Patrick Mouratoglou este un personaj care invocă amintiri triste în tenisul românesc
Potrivit presei din SUA, antrenorul și-a găsit o nouă stea. Este vorba despre Naomi Osaka, care a confirmat despărțirea de Wim Fissette, cel care i-a fost aproape la cele mai mari succese din carieră.

Jucătoarea niponă s-a înţeles deja cu instructorul francez de 54 de ani. El o va antrena în perioada următoare.

Naomi Osaka speră să revină în elita tenisului mondial

Cei doi s-au pregătit deja împreună de câteva ori. Antrenamentele ar fi avut loc la centrul UCLA din Los Angeles.

Amintim că Naomi Osaka este o jucătoare profesionistă de tenis din Japonia.

Ea este câștigătoare a patru trofee în turnee de Grand Slam, două la U.S. Open, alte două la Australian Open.

Leave a Reply